Add your content here
Add your content here

Skönhetskliniken

Välkommen till vår skönhetsklinik. Vi behandlar det mesta inom skönhet och estetik. På vår skönhetsklinik arbetar legitimerade behandlare som behandlar områdena fillers och botox. Skönhetsklinikens personal är kända för deras specialisering och moderna perspektiv på behandlingar inom beauty.

Vår klinik erbjuder konkurrenskraftiga priser inom områdena fillers Göteborg med ett utbud som matchar marknadspriser likt skönhetskliniker Stockholm och övriga Sverige.

Vi har som mål att du ska vara nöjd med ditt besök och de behandlingar som du gör hos oss. Vi strävar mot att bli ett alternativ för dig som vill välja en estetikklinik i Göteborg med dig i fokus.

Filler Göteborg

Inom fillers Göteborg finns en mängd olika skönhetskliniker i Göteborg som har erbjudande fillers Göteborg, utan att vara en legitimerad klinik. På vår skönhetsklinik finns kompetent och legitimerad behandlingspersonal som behandlar dina önskemål i linje med att ge dig de bästa fillers i Göteborg.

Vi på skönhetskliniken använder Hyaluronsyra som är framtagen för att ge en naturlig effekt på det behandlade området. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som våra kroppar fungerar naturligt tillsammans med. Du kan få rodnad hy efter en fillerbehandling, men det är sällsynt att vara allergisk mot fillers eller att kroppen skulle stöta bort syran som injiceras.

Våra certifierade personal ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Vårt utbud innehåller fillers erbjudande på vår klinik inom de flesta områden och behandlar allt inom fillers rynka, fillers haka, fillers näsa för att nämna några exempel. Vårt mål är att ge dig de bästa fillers Göteborg stads skönhetskliniker har att erbjuda.

Botox priser

Botox varierar i pris. Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du vill göra med botox skiljer sig priserna åt.

Bland utbudet har du möjlighet att behandla botox kråksparkar, botox glabella eller botox kämuskler för att nämna några utav områdena som vi kan behandla.

Svar på hur mycket det kommer att kosta ges när du har din konsultation hos våra behandlare som du träffar innan ditt ingrepp. Där går ni tillsammans igenom vilket område du behöver ha botox, om du gjort botox förut eller om det är första gången med botoxbehandling. Det är under vår konsultation som våra legitimerade behandlare ger sin syn på vilken behandling med botox som resulterar i ett naturligt och passande utseende för dig.

Botox procedur

Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din behandling med botox. Sedan har du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att förklara behandlingen, kostnad och för att besvara frågor och funderingar. Även om det är din första behandling med botox eller om du har gjort botox tidigare, så vill vi att du är trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge dig all information om din behandling.

När det är dags för din behandling, kommer din behandlare rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där det ritats ut markeringar. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. https://www.gotaklinik.se/ områden är mer känsliga, men en botox injicering är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox är även en behandling som åtgärdar problemdrabbade områden. Botox är bra mot huvudvärk och migrän och för att skapa lugn i överspända muskler. När du behandlar med botox i pannan lugnar du musklerna i pannan och din glabella, även kallat argrynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket kan bilda migrän.

Leave a Reply

Your email address will not be published.