Add your content here
Add your content here

Stand Up Paddleboard eller SUP som det förkortas är ett fenomen som har blivit allt mer populär runt om i världen och speciellt i Europa och Sverige. Paddleboard fungerar som så att en person står på en speciell surfingbräda och paddlar sig framåt med en paddel.
Eftersom paddleboard har en anpassningsbar design, kan du använda din SUP i de flesta vattentyper och drag. På grund utav detta ges fler möjligheter att bruka din Stand Up Paddleboard, beroende på vad för typ av vatten som du har din paddelbräda i.
Paddle board
För att få ut det mesta av en SUP upplevelse är att välja rätt paddelbräda. Det gör stor skillnad i användandet av paddleboard om du har valt en paddelbräda som är till för din SUP aktivitet. SUP är tillgängliga i två olika varianter. Båda varianterna av paddleboard är likvärdiga, men de har en och två egenskaper som separerar dem. En hård paddle board är tillverkad för högre hastighet, är glidanpassad och är fördelaktig om du inte vill blåsa upp din SUP varje gång och kan komma ut i vattnet snabbare. Den stora fördelen med en uppblåsbar paddleboard är att den tar lite plats och du kan ha med den på resan och testa på nya SUP möjligheter dit du reser.
SUP – SUP Yoga
Inom SUP kan du göra det mesta och med den smarta paddleboard är möjligheterna stora att göra mer än att bara paddla. Vad som trendar inom SUP är SUP Yoga som är yoga som utförs på din paddle. Träningsformen SUP Yoga är anpassat efter traditionell yoga och som är fokuserad på kombinationen av balans och styrketräning med det avslappnande vattnet runtomkring.
Paddle Stockholm
SUP är väldigt populärt i Stockholm. https://stockholm-sup.se många av Stockholms skärgårdar har det blivit vanligt att istället för att hyra kajak Stockholm runt till att ta en SUP Stockholm runt. SUP är en träningsform som är till för både unga och gamla och som bidragit till en kul träningsform och aktivitet att göra när det är strålande Stockholms väder. Vid vattenaktivitet är Stand Up Paddleboard ett bra val som passar för både nybörjaren och experten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.