Vad är SUP?

SUP står för Stand Up Paddleboard och är en sport som har blivit väldigt populär världen runt. SUP går tillväga att användaren står på en paddelbräda och paddlar sig framåt med en paddel.
Med sin smarta design som SUP brädor har, kan du bruka din paddleboard i allt från sjö till hav. På grund utav detta ges fler möjligheter att använda din paddleboard, beroende på vattnet som du har din paddleboard i.
SUP Board
Det viktigaste för SUP är att välja rätt paddleboard. Du kommer att märka stora skillnader med Stand Up Paddle om du har valt en SUP board som är anpassad för din SUP aktivitet. Paddelbräda är tillgängliga i två olika varianter. Varianterna är liknande varandra, men de har en och två egenskaper som separerar dem. En hård paddle board är tillverkad för högre hastighetskompetens, har ett starkare glid och är fördelaktig om du vill slippa blåsa upp din SUP varje gång och vill ut i vattnet snabbare. Fördelen med en uppblåsbar paddleboard är att den är smidig att förvara och att du kan ta med den överallt och utforska nya SUP möjligheter dit du reser.
SUP Yoga
Det finns olika typer av SUP och med den specialdesignade SUP brädan finns alla möjligheter att utveckla träningsformen. Något nytt inom SUP är SUP Yoga som är yoga som utförs på din paddleboard. https://stockholm-sup.se är en träningsform som är uppbyggd precis som traditionell yoga och som är fokuserad på kombinationen av balans och styrketräning på stilla vatten.
Stand Up Paddle Stockholm
SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. Gällande utforskning av Stockholms badplatser har det blivit vanligt att istället för att hyra kajak Stockholm runt till att ta en SUP Stockholm runt. Stand up paddle är en upplevelse som passar både unga och gamla och som förmedlat en kul träningsform och aktivitet att göra när det är strålande Stockholms väder. Vid vattenaktivitet är Stand Up Paddle ett bra val som passar för alla.

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*